Untitled Document

Nr.

EfternavnFornavnInfoCitater

1

AbildstrømJytteskuespillerVi redder ikke kloden ved at blive hjemme. Stem hellere og vær med til at bestemme.

2

AbrahamsenPetersangskriver og sangerDet er vigtigt at stemme. Vær’ med til at bestemme.

3

Adler-OlsenJussiforfatter i over 40 landeBøger skriver ikke sig selv derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

4

AndersenLeneforfatterMit yndlingsland er svært at bestemme, men i Europa ved jeg, jeg har hjemme!

5

ArliMartincirkusdirektør og formand for branchenMan bliver ikke klovn og cirkusdirektør ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

6

Aurvig-HuggenbergerTinedirektør ”Kreativitet og Kommunikation” og tidl. næstformand i LOMan bliver ikke valgt til noget ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

7

AzizAbdelforfatter og journalistAt stemme er ikke bare en forbandet pligt. Det er et kæmpe privilegie.

8

BangClaesskuespiller, også ”over there”Du får ikke medbestemmelse ved at blive hjemme. Du skal ud og stemme.

9

Beyer PaulsenEvaklimaaktivistMan redder ikke verden ved at blive hjemme. Gå hen og stem og giv børnene en stemme.

10

BilstrupMadsformand for Dansk SocialrådgiverforeningSocialpolitik er vigtigt både ude og hjemme, derfor er det rigtigt at du bør afgive din stemme.

11

BjergagerErikchefredaktør Kristeligt DagbladLæs nu avisen og blive klogere derhjemme – inden du så går hen for at stemme.

12

BjerrehuusSuzannekendt debattørHvis du bliver hjemme, lader du andre bestemme.

13

BlædelSaraforfatter med bøger i 38 landeBøger og historier blev aldrig til, hvis vi bare sad derhjemme. Det er godt at læse, men du skal huske at stemme.

14

BondeJens-Petermedlem af Europa-Parlamentet fra 1979-2008Der bliver også besluttet, hvis du bliver hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

15

BondoLillianformand for JordemoderforeningenDu har ret til at føde børn godt både ude og hjemme – vær med til at styrke kvinder, vær med til at bestemme!

16

BonnichsenHans Jørgenkommentator, tidl. PET-chefMan fanger ikke mange kriminelle ved at blive hjemme. Stem hellere og vær med til at bestemme.

17

BosseStineaktiv erhvervskvinde, bestyrelsesmedlem og formand for EuropabevægelsenMan stiger ikke til tops i erhvervslivet ved at blive hjemme. Brug din ret og gør din pligt – det lønner sig at stemme.

18

BrøggerSuzanneforfatter og debattørMan får ikke en bedre verden på sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

19

BuchMartinskuespiller, RytterietMan kommer ikke langt med skuespil ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

20

BaastrupRunedirektørSå er det nu, du skal gøre valget grønt med din stemme. Det sker ikke, hvis du blot bliver hjemme.

21

CekicÖzlemforedragsholder, Dialog kaffeMan kan ikke arbejde for demokratiet ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

22

PerChristensenforbundsformand i 3FHvis du mener, at vi skal have gode løn og arbejdsvilkår både ude og hjemme – så mød frem, stem og vær med til at bestemme!

23

CurcicDanicaskuespillerMan kommer ikke med i film og teater ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

24

DahlgaardIngetidligere international formand for Europas Kvinders PrisVi vinder intet i EU ved at blive hjemme, så trop op til valget og afgiv din stemme.

25

DavidsenLeifforfatter og journalistMan skriver ikke bøger fra den store verden ved at blive hjemme.  Hvis du vil være med til at bestemme må du ud af huset og hen og stemme.

26

DurinckChristinaformand, FarmakonomforeningenDer er aldrig nogen løsninger, der er nemme, men du har kun ret til at brokke dig, hvis du selv har sørget for at stemme!

27

EbbesenEskildroer, foredragsholder, fem medaljer ved OlympiaderMan vinder ikke olympisk guld ved at blive hjemme. Gå hen og stem – vær med til at bestemme.

28

EliassonOlafurdansk-islandsk kunstnerKunsten er ikke at blive hjemme. Mød hellere frem og vær med til at stemme.

29

El-JabriNiddaldirektørEU er afgørende for minoriteters stemme, derfor husk, når dagen kommer, at give din til kende.

30

Friis BachChristiantidl. generalsekretær Dansk Flygtningehjælp, landmandDu hjælper ikke verdens flygtninge ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

31

FrobeniusMetteradiovært og komikerHallo – er der nogen hjemme? Nåå nej, du er nede og stemme!

32

GhoshFloradirektør i LivaRehabDu gavner ikke ligestilling og socialt ansvar ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

33

Goul AndersenJørgenprofessor i valg og statskundskabMan får ikke løst Europas problemer ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

34

GråbølDitteskuespillerMan når ikke langt med film og teater ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

35

HammerichElsestemmesluger ved EU-valgene i 1979 og 1984Du hjælper hverken Danmark eller Verden ved at blive hjemme. Hvis du vil ændre kursen, må du hen at stemme.

36

HarderPernilleanfører for landsholdet i kvindefodboldMan kommer ikke til tops i fodbold ved at blive hjemme. Gå hen og stem og vær med til at bestemme.

37

HaugAstridspecialist i sociale medierMan kan komme langt på internettet på sofaen derhjemme. Men man må hen at stemme for at være med til at bestemme.

38

HausgaardNielssanger, sangskriver og satirikerMan spiller ikke for fulde huse ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

39

HedegaardConnietidl. klimakommissær, formand for Berlingske MediaDu gavner ikke klimaet ved at blive på sofaen derhjemme. Så kom nu. Tag del i valget – så er DU med til at bestemme.

40

HelgerAnne MarieskuespillerMan bliver ikke Direktør i A/M Helger Holding ved at blive hjemme.  Tag del! Styrk fællesskabet! Vær med til at be-Stemme!

41

HertzLoneskuespillerBliver du hjemme, er du uden stemme.

42

HirsiShuaibdigital konceptudvikler86 % af os unge indvandrer blev sidste gang på sofaen derhjemme. Nu er det tid til at komme frem, stemme og være med til at bestemme. 

43

Hoffmann HansenHenrikpolitisk redaktør Kristeligt DagbladEU emmer af demokrati i klemme, og det slemme er at blive derhjemme eller bare glemme at stemme.

44

HolmKjeldBiskop Emeritus, AarhusDet er nemt at blive hjemme. Det er bedre for vor fremtid at stemme.

45

HolstHanne-VibekeforfatterHvorfor blive hjemme, når du kan gå hen og stemme.

46

HoltenKasperdirektør Det Kongelige TeaterMan kan ikke få publikum i tale ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

47

HusseinTarekjurist og forfatterEU betyder mere for dit liv end du tror. Sørg for at stemme, hvis du vil være med til at bestemme.

48

HvamFrankkomikerEU bliver ikke sjovere af at vi bliver hjemme. Lad os stemme og bestemme.

49

JamaSofiedansk succesforfatter til ”Et andet menneske, et andet liv”, flygtning fra SomaliaMin debutbog blev ikke revet væk ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

50

JensenChristianchefredaktør PolitikenUde er godt, men husk at være hjemme og stemme.

51

JensenFlemmingskuespillerHvis du sidder og sover i sofaen derhjemme, er der andre, der stemmer – så de kan bestemme.

52

JespersenJesperøkonomiprofessorMan bliver ikke professor ved at blive hjemme. Mød hellere frem og vær med til at bestemme.

53

JoofHellaskuespiller, instruktør og komikerMan kommer ikke langt med film og komik ved at blive hjemme. Mød hellere frem og vær med til at stemme.

54

JürsMartinaformand Danske BioanalytikereHøj kvalitet i sundhed er en ret både ude og hjemme, styrk denne stemme, vær’ med til at bestemme.

55

K. HansenJesperformand for Centralforeningen for StampersonelVerden bliver ikke et tryggere sted, hvis alle vores soldater bliver hjemme. Men hvor i verden, de skal hen – det kan du være med til at bestemme.

56

K. LarsenPerlandsformand, Danske SeniorerVi seniorer har 25% af stemmerne, hvis vi ikke bliver hjemme. Derfor tager vi ansvar, møder frem og er med til at bestemme.

57

KavousiElhamforfatter og influencerBrug din stemme. Vær dråben i havet der får skuden til at vende.

58

KhajaNagiebjournalistDet er vigtigt at stemme, hvis du vil have indflydelse på, hvem der skal bestemme.

59

KhosrawiMursalstuderende i statskundskabVi bekæmper ikke forskelsbehandling ved at blive hjemme. Vi kan gøre en stor forskel blot ved at tage ud og stemme.

60

KirkNikolajkok og miljøforkæmperMan gavner ikke sundhed, miljø og klima ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

61

KirkLisbethredaktør EUobserver.comVi skriver hver dag om EU, så du kan se det derhjemme. Nu kan du også selv være med til at stemme og bestemme.

62

KleinSebastianskuespiller, tv-vært, foredragsholder og forfatterVerdens problemer bør vi ikke fornægte og glemme. Man gør altid en forskel, når blot man bruger sin stemme.

63

KolbeRasmus“Lakserytteren” med en million følgereVi unge redder ikke verden ved at blive hjemme. Op af sofaen, stem og vær med til at bestemme.

64

KolbeckJens Peterkokkene kalder ham ”kokkenes kok”Man bliver ikke kok for Dronningen ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

65

KornbechNikolajDen Grønne StudenterbevægelseDemokratiet har brug for din stemme. Ellers vil kun bureaukrater bestemme.

66

KoytuMargretheskuespillerBrug din demokratiske ret til at stemme. Husk det – Stem – Vær med til at bestemme!

67

KühlmannLonejournalistDu kan gøre det nemme, og blive derhjemme. Men så kan du ikke bestemme.

68

Krarup AndersenKatjasamfundsdebattørSom kvinde bliver man ikke mere fri ved at blive hjemme. Gå hellere ud og brug din stemme.

69

LadekarlAndersgeneralsekretær Røde KorsMan får ikke hjælpen frem ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

70

LarsenPeterskuespillerValget er alt for vigtigt til at blive hjemme. Stem i stedet for at lade andre bestemme.

71

LehfeldtKirstenskuespillerMan kommer ikke langt med komik og teater ved at blive hjemme. Stem hellere og vær med til at bestemme.

72

LidellAnnaformand i DJBFAVi har ikke sikret musikken fra sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme. 

73

LillesøeBrittaskuespiller og kulturkoordinatorVil du medbestemme? Bliv ikke hjemme – Tag hen for at stemme!

74

MadsenPoulchefredaktør Ekstra BladetMan bliver ikke landets største medie på sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

75

MelchiorBenttidl. overrabbiner, måtte flygte til Sverige under krigenØnsker du at fremme demokratiet her hjemme, så må du ikke glemme at gå hen for at stemme.

76

MeyerFlemmingformand for Sydslesvigsk Vælgerforening i SydslesvigSydslesvigere i Danmark har også ret til at stemme. Stem på en kandidat, som vi kan være stolte af herhjemme.

77

MoosMartinfounder & partner i The Color ClubMan kommer ikke langt med kreativitet og kommunikation ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

78

MukupaKarensangskriver, musiker og TV-værtMan bliver ikke noget ved musikken ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

79

MøllerBjarkedirektør for tænketanken EuropaDin stemme er vigtig. Også i Europa. EU´s fremtid afhænger også af dig. Så stem.

80

NadimNadiafodboldspiller, kvindelandsholdetMan kommer ikke til tops i fodbold ved at blive hjemme. Slip hellere sofaen og vær med til at stemme og bestemme.

81

NamagambeMary ConsolataiværksætterDu kan bestemme ved at bruge din stemme eller blive hjemme og lade andre bestemme.

82

NørbyGhitadansk film diva og bedste skuespillerindeMan kommer ikke med i over 100 film og TV-serier fra sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

83

NørgaardLisejournalist, forfatter og skaber af MatadorMan bliver ikke over hundrede år ved at sidde på sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

84

NørgaardBjørnprofessor og billedhuggerEn skulptur skabes af fantasi og hænder. Et samfund skabes af fantasi og mennesker, der stemmer.

85

Nørlem SørensenRasmusleder for Demokrati i Europa Oplysningsforbundet, DEOMan får ikke et bedre EU ved at blive hjemme. Mød op og stem eller lad de andre bestemme.

86

OlrikKirstenbiolog, cand.scient, ph.d.Vi redder ikke klimaet ved at blive hjemme. Mød hellere op, stem og vær med til at bestemme.

87

OlsenLarsforfatter og kommentatorHvidvaskere kan tro, at nu er den hjemme. Måske har de glemt, at folket kan stemme.

88

OmarSaradansk-kurdisk succesforfatter til ”Dødevaskeren”Vi får ikke en bedre verden ved at blive hjemme Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

89

OmariNoraforvaltnings-studerende, næstformand Dansk Islamisk CenterMan bliver ikke integreret i samfundet ved at blive hjemme. Vær hellere med til at stemme og bestemme.

90

OppenhagenSonjaskuespillerVi redder ikke klimaet ved at blive hjemme. Mød frem, stem og vær med til at bestemme.

91

PallesenPerskuespillerMan ka’ godt få no’ed i klemme, hvis man glemmer at afgi’ sin stemme!

92

ParwaniKhaterahlederMan skaber ikke forandring ved at isolere sig hjemme. Brug hellere din stemme og vær med til at bestemme.

93

PedersenIvansanger og sangskriverMan behøver ikke at ku´ synge for at kunne stemme. Nogen har kæmpet for den ret – det skal du aldrig glemme.

94

PeterssonBirgitpsykiater og kvindeforskerMan får ikke mange gjort raske fra sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

95

PeulicheKirstenskuespiller og instruktørMig og mine venner vi går hen og stemmer.

96

PhysantLarsbilledkunstnerMan maler ikke kongelige portrætter ved at blive hjemme. Vær med til at beslutte Europas fremtid, det er ikke en selvfølge at kunne stemme.

97

PilgaardUlfskuespillerMan kommer ikke langt i revy, film og teater ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

98

PreislerFrederikpartner, Creative Director, MenschBliv hjemme, hvis de andre må bestemme.

99

RangvidJesperprofessor i finansiering, formand for Rangvid-udvalget om finanskrisenMan får ikke bedre styr på finanserne ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

100

RashidImranlæge og forfatterBrug din stemme, hvis du vil være med til at bestemme.

101

Rashid HøjbjergRushyjournalist og forfatterDemokrati er en gave ude som hjemme. Den ligger i boksen, når jeg skal stemme.

102

RasmussenAnnegretheredaktør Point of View InternationalHvis DU bliver hjemme, La’r du ANDRE bestemme Og du vil jo ikke Bøje nakken og nikke

103

ReherAsgerskuespiller og en af Ørkenens SønnerVi ændrer ikke verden på sofaen derhjemme. Mød frem, stem og vær med til at bestemme.

104

ReintoftHannesocialrådgiver, kendt som de svages vogterMan får det ikke bedre af at blive hjemme. Gå hen og stem, vær med til at bestemme.

105

Reumert GjerdingMariaformand, Danmarks NaturfredningsforeningMan redder ikke natur og klima ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

106

RogaczewskiAndrédirektør for NetcompanyEuropa presses fra både øst og vest som aldrig før. Det kræver handling og deltagelse at forme og styrke fremtiden. Stem og bestem

107

RostedJørgenfhv. departementschefParlamentet beslutter, selvom du bliver hjemme. Mød frem og vær med til at bestemme.

108

Rud ElberthBenjaminspecialist i sociale medierDu kan være netdebattør og gøre det nemme. Men du flytter først noget, når du vælger at stemme.

109

Rygaard JensenMichaeldirektør Club La SantaMan rejser ikke frit rundt i Europa ved at blive hjemme. At rejse er at leve, gå trygt ned at stemme.

110

Rønholt AlbertsenRikketidligere eliteløber & medstifter af Global Goals World CupMan kommer ikke langt med at ændre verden fra sofaen derhjemme.  Kom ind i kampen og brug din stemme!

111

SaxgrenHenrikfotografMan får ikke de bedste billeder ved at sidde på sin flade røv … Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

112

Schultz JørgensenKrestendirektør og kommunikationsrådgiverEn god demokrat bli´r man ikke alene derhjemme. Man skal ud af døren og hen at stemme.

113

Sebastiankomponist, musiker og sangerDet synger altid i min indre stemme, bim bam bim bam, og runger for de håb som hjertet gemme, bim bam bim bam

114

SchalchiDjaffaringeniør fra Iran, som forærede 200 millioner til kamp mod fattigdomDet er svært at præge verden når man gemmer sig derhjemme. Forandring sker fra bunden, lad os samles og stemme.

115

SkibbyJespertidl. professionel cykelrytterMan kommer ikke langt på cykel ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

116

SkovLeonora ChristinaforfatterDu overlader din og verdens fremtid til andre ved at blive derhjemme. Støt kunsten, kulturen og klimaet, bak op om demokratiet og gør brug af din stemme.

117

SoeiAydinsociolog og forfatterMedbestemmelse kommer ikke at sig selv. Hvis man vil bestemme, må man stemme!

118

SorgenfreyBentenæstformand, Fagbevægelsens Hovedorganisation, tidl. FTFVi fik ikke den danske model som gave for at blive hjemme. Stem hellere og vær med til at sikre dens fremme.

119

Spang OlsenMartinstuntman og TV-tilrettelæggerMan kommer ikke langt som stuntman ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

120

SvenssonPalleprofessor i valg og statskundskabHvordan skal de vide, hvad du tænker, hvis du bliver hjemme? Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

121

SøllestedAndreavinder af Bagedysten 2017Man vinder ikke Bagedysten ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

122

ToftFlemmingmangeårig TV-sports-kommentatorFodbold i TV er noget af det nemme, men det er “on location”, de hører din stemme.

123

VestNilsfilminstruktørMan laver ikke gode film på sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

124

VesterløkkeLarsdirektør for Ritzaus BureauVi bringer hurtige nyheder til dig – ude og hjemme. Læs dem, mød frem, stem og vær med til at bestemme.

125

VilfortKimtidl. professionel fodboldspiler, 77 landskampeMan scorer ikke i en EM-finale fra sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

126

von SperlingRuthtidl. redaktør for Orientering på DRDu kan få alle nyheder i radio og TV på sofaen derhjemme. Men du må selv stemme for at være med til at bestemme.

127

WengelJesperdirektør hos Frie – fagforening, a-kasse og lønsikringDu tager ansvar og er med til at bestemme, når du sætter dit kryds i stedet for at blive hjemme.

128

WillerslevRanedirektør for NationalmuseetMan får ikke rusket op i et museum fra sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

129

WillerslevEskedirektør, Center for GeoGenetik og Statens Naturhistoriske MuseumMan udforsker ikke verden på sofaen derhjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

130

Zornig AndersenLisbethkæmper for socialt udsatteKom ind i kampen, og brug din stemme! Ingen får det bedre af, at du bliver derhjemme.

131

ØlandMadsformand, spillerforeningenStærke fællesskaber skaber man ikke fra sofaen derhjemme. Stem og vær med til at bestemme.

132

ØstergårdUffeprofessor i historieHvordan skal de vide, hvad vi mener, hvis vi bliver hjemme? Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

133

AagaardLarsdirektør Dansk EnergiVi sikrer ikke bæredygtig energi ved at blive hjemme. Mød hellere frem, stem og vær med til at bestemme.

134

AamundAsgervirksom direktørSofaen kan du glemme. Nu er det hen og stemme.